Back to top

Beko

A Beko mosogatógépek az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal megkönnyítik a munkád, hogy többet tudj pihenni.

Fast+ funkció

Ha valaha is volt nagyobb vendégsereged, akkor tudod, hogy a második körre várakozni a poharak és az edények tisztítása miatt elég kínos szitu. Bizonyára nem szeretnéd a vendégeidet a második kör italra hosszadalmasan várakoztatni. A Beko mosogatógépek Fast+ funkciója 3x gyorsabban éri el ugyanazt a tisztító hatást. Közel 70%-ot* megspórol az értékes idődből és mégis csillogóan tisztává varázsolja az edényeidet. Ennyivel is több időt fordíthatsz a vendégeiddel való sziporkázó beszélgetésekre.
* Laboratórium által tesztelve

FlexFit™ funkció

Íme egy eszköz a tökéletességre törekvőknek, akik kicsit zavarónak találják a rést a mosogatógép lábazata és ajtaja között. A Beko FlexFit egyszerű megoldást kínál erre a gyakori problémára. A szabvány-mosogatógépektől eltérően a Beko FlexFit egy variálható rugalmas zsanérral rendelkezik, amely segítségével a mosogatógép ajtórés nélkül, szorosan illeszkedik, így nyújtva méltó befejezést a tökéletesen megtervezett konyhádnak. Egyszerűen felszerelhető, az eredmény pedig maga a tökéletes harmónia.

ProSmart™ Inverter Motor

Ha környezettudatos ember vagy, mégis szeretnéd, ha a mosogatógéped halkabb lenne, ebben is tudunk neked segíteni. Javasoljuk a ProSmart Inverter motoros technológiát, amely nemcsak 2-szer halkabb* a legtöbb készüléknél (surlódásmentes motornak köszönhetően), de még a víz- és energiaspórolásban is segít. Azáltal, hogy szinte egyáltalán nem pazarol, A+++ (-10%)* besorolást kapott, mert csak annyit használ, amennyi szükséges. Még egy gonddal kevesebb!
*Laboratórium által tesztelve

SilentTech®

A vacsorának vége, a gyerekek ágyban. Most már csak egyvalami állhat közéd és a jól megérdemelt TV nézés közé: a mosatlan edények. Vajon zavarja majd a mosogatógép a gyerekeket vagy a szomszédokat, ha most elindítod? A Beko SilentTech®-kel nem. A Beko SilentTech technológia a zajt a forrásánál elfojtja, benntarja a hőt, és a mosogatás zajszintjét 39 dBA-re* csökkenti. Ez halkabb, mint egy könyvtár. Gyerünk, kuporodj a tévé elé. Megérdemled.
* Laboratórium által tesztelve

TrayWash™

Mindenkinek van jobb dolga is, mint a tálcák vagy a polcok sikálása. Engedd meg nekünk, hogy megspóroljuk neked ezt a fáradozást a TrayWash’s™ funkcióval. Ez a nagynyomású tálcamosó program elvégzi helyetted a munka nehezét. Menj csak, és hozd ki a legtöbbet a hirtelen felszabadult idődből!

AquaIntense®

Hát nem utálod a látványt, amikor a koszos edények hegyekben állnak a mosogatóban?
Mindegyiket le kell sikálnod. Csodálatos!
A Beko AquaIntense® megment téged ettől.
A mosogatógép jobb kéz felőli oldalán kialakított "intenzív mosogatási zónában" egy 180 fokban forgó kar és a 360 fokos vízáramlás segítségével az AquaIntense® ötször jobb tisztítást biztosít. Kukába a gumikesztyűkkel, bízd a mosogatást ránk!
*A mosogatógépgyár által tesztelve Intenzív 70 programmal

EverClean™ filter

Gondolkoztál már valaha azon, hogy hová tűnik a sok ételmaradék az edényekről? Nos, nem szívesen mondjuk el, de a nagy része a mosogatógép szűrőjében akad fenn, és nem nehéz kitalálni, hogy annak tisztítása nem egy gondtalan vakáció. Szerencsére a Beko által a világon elsőként bevezett EverClean™ szűrő technológiájával 4-szer kevesebbszer* kell cserélned a szűrőt más mosogatógépekkel összehasonlítva, mivel 80%-kal kevesebb szennyeződés** akad fenn a szűrőben. Ne koszold be a kezed, amíg nem szükséges.
*Laboratórium által tesztelve.